Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 22 juni 2017

Schaalmodel 1:43 RB12 Brazilië 2016 verkrijgbaar!

Schaalmodel 1:43 RB12 Brazilië 2016 verkrijgbaar!

Op 13 november 2016 leverde Max Verstappen een fenomenale prestatie tijdens de GP van Brazilië. Op het kletsnatte circuit van Interlagos reed Max, na een indrukwekkende inhaalrace, van P16 naar P3. Van deze memorabele race is nu een uniek 1:43 schaalmodel te koop op Verstappenshop.nl. 

Lees verder

Max vanuit Baku: "Ik wil meer, ik wil winnen"

Max Verstappen is woensdag vanuit zijn woonplaats Monaco naar Baku in Azerbeidzjan afgereisd, waar komend weekend de Grand Prix van Europa verreden wordt. Tijd om de stad te verkennen heeft de Nederlander nog niet gehad, laat hij weten tijdens een gesprek met de verzamelde pers.

Gevraagd naar het circuit van Baku, dat gekenmerkt wordt door een enorm lang recht stuk, laat Max met een knipoog weten: "Elk circuit waar onze auto goed presteert, vind ik een mooi circuit. Dus als ik hier de snelste motor achterin zou hebben liggen, zou ik het helemaal super vinden." Om daar op een iets serieuzere toon aan toe te voegen: "Het lange rechte stuk bevordert wel het inhalen. Daardoor heb je hier wel meer actie. Wat betreft de afstelling van de vleugels is het lastig: als je harder door de langzame bochten wilt gaan, zal je op het rechte stuk t.o.v. de anderen snelheid inleveren."

Lees verder

Voorspel de snelste raceronde van Max en win een polo uit de MV collection!

In samenwerking met de Verstappen webshop heeft Verstappen.nl een prijsvraag opgezet, waarbij deze achtste ronde van het seizoen een polo uit de nieuwe MV collection (t.w.v. € 49,95) te winnen is. Dit product is uiteraard, naast alle overige Max Verstappen en Red Bull-merchandise, verkrijgbaar via Verstappenshop.nl.

Lees verder