Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 30 juni 2017

SUV met sportwagenhart

Voor het eerst is een middelgrote SUV verkrijgbaar met een krachtige achtcilinder biturbomotor in twee vermogensvarianten
Online versie: Klik dan hier.
SUV met sportwagenhart
Voor het eerst is een middelgrote SUV verkrijgbaar met een krachtige achtcilinder biturbomotor in twee vermogensvarianten: 4,0 liter V8-AMG-motor met 350 kW/476 pk of 375 kW/510 pk bij de GLC 63 S en GLC 63 S Coupé. Herkenbaar aan de Panamericana-grille van de AMG GT-familie. Nu te bestellen, vanaf september bij de dealer.
    Reserveer proefrit
    Vraag een brochure aan
    Zoek een occasion
    Stel uw auto samen
    Zoek een dealer
    Actuele voorraad
Ontdek de nieuwe E-Klasse Cabriolet
Sinds deze maand zijn alle gegevens van de nieuwe E-Klasse Cabriolet beschikbaar. Bekijk de uitrustingspakketten, motorvarianten, prijzen en opties of stel zelf uw droomversie samen in de car configurator. De royale vierzitter staat vanaf september bij de Mercedes-Benz dealer.
Stap nu in een C-Klasse Estate
De zakelijke rijder die kiest voor de compleet uitgeruste Mercedes C-Klasse Business Solution profiteert nu van een nog lagere bijtelling per maand: slechts 314 euro. Met de gratis upgrade van Limousine naar Estate is dat meer auto voor uw geld.
Onbezorgd rijden in de B-Klasse
De B-Klasse geeft iedereen de ruimte om zijn of haar eigen unieke auto te creëren, maar ook financiële ruimte. Met Privélease van Mercedes-Benz rijdt u de B-Klasse al vanaf 399 euro per maand, all-in. U moet alleen nog zelf tanken.
Mercedes-Benz in het land
Mercedes-Benz is deze zomer volop aanwezig door het hele land. U las al over de Pop-Up Store maar we zijn ook in Amsterdam als titelsponsor van de 27e FashionWeek en in Zandvoort voor Europa's meest indrukwekkende toerwagenkampioenschap, de DTM. Klik op de link om de betreffende programma's te bekijken.
Bezoek de Mercedes-Benz Pop-Up Store
De tijdelijke Mercedes-Benz Pop-Up Store in winkelcentrum Hoog Catharijne is inmiddels open en vele duizenden bezoekers hebben al kennisgemaakt met Mercedes-Benz en smart. Zien we u daar? We zijn zeven dag per week geopend, tot en met 15 juli.
  2017 Daimler AG   |   Meer informatie   |   Contact   |   Privacy Statement   |   Disclaimer   |   Afmelden