Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

maandag 19 juni 2017

Terugblik op opening Max Verstappen store

Terugblik op opening Max Verstappen store

Afgelopen zaterdag opende de enige officiële Max Verstappen store voor de eerste keer haar deuren. Vanuit het hele land waren fans naar het Limburgse Swalmen afgereisd en de eersten stonden al ruim een uur voor de opening te popelen. Over de dag gezien werden zo'n tweeduizend bezoekers ontvangen, tot uit Frankrijk en Groot-Brittannië aan toe.

Lees verder

Max Verstappen: "Harder blijven werken dan de rest"

Het eerste gedeelte van het seizoen heeft niet uitgepakt zoals Max Verstappen waarschijnlijk gepland had. De prestaties op de baan liepen uiteen van de frustratie om technische problemen tot een briljante inhaalrace naar het podium. We blikken met Max terug op de eerste zeven races van 2017.

Lees verder

21 races in 2018: Frankrijk en Duitsland terug op de kalender

Tijdens de meeting van de FIA World Motor Sport Council in Geneve is de Formule 1-kalender voor 2018 goed gekeurd. Zoals te verwachten viel staan er volgend jaar 21 races op het programma. Maleisië is verdwenen van de lijst terwijl Duitsland en Frankrijk terugkeren.

De Grand Prix van Frankrijk, die sinds 2008 niet meer op de kalender voor kwam, zal plaatsvinden op het circuit van Paul Ricard in Zuid-Frankrijk. Zoals gewoonlijk zal het seizoen starten in Melbourne met de Grand Prix van Australië op 25 maart en precies acht maanden later eindigen in Abu Dhabi waar de laatste Grand Prix van het jaar zal plaatsvinden op 25 november.

Lees verder