Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

zaterdag 10 juni 2017

Verstappen opent Canadees raceweekend met zevende plek

Verstappen opent Canadees raceweekend met zevende plek

Max Verstappen heeft de eerste vrije training van het Grand Prix-weekend in Canada op een zevende plek afgesloten. De Nederlander bracht op de supersofts een 1:14.861 op de klokken. Lewis Hamilton was het snelst, gevolgd door Sebastian Vettel, Valtteri Bottas en Kimi Raikkonen, die binnen een halve seconde bleven.

Lees verder

Verstappen sluit vrijdag in Canada af op P5 ondanks problemen: "Auto werkt goed"

Max Verstappen heeft de tweede vrije training van het Grand Prix-weekend in Canada op een vijfde plek afgesloten, ondanks dat de RB13 van de Nederlander twintig minuten voor het eind stil viel. Kimi Raikkonen was het snelst. Lewis Hamilton en Sebastian Vettel en completeerden de top drie.

Lees verder

Max vierde in laatste training Montreal: "Prima resultaat"

De derde en laatste vrije training in Montreal is prima verlopen voor Max Verstappen, die een nette vierde tijd (1:12.965) wist te noteren voor Red Bull Racing. De Ferrari's gaven het tempo aan, met Sebastian Vettel (1:12.572) voor Kimi Raikkonen. Lewis Hamilton was de snelste Mercedes op P3, terwijl Valtteri Bottas de vijfde tijd noteerde.

"Dit is een prima resultaat", laat Max na afloop van de derde vrije training aan Verstappen.nl weten. "Zeker op dit circuit, met lange rechte stukken, is dit goed." Gevraagd of de ultrazachte banden lang mee gaan, antwoordt Max: "Ja, maar morgen wordt het warmer, dus dan zal dat moeilijker worden. Voor nu ben ik tevreden met de auto."

Lees verder