Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

maandag 5 juni 2017

Video: aftermovie Jumbo Racedagen

Video: aftermovie Jumbo Racedagen

Max Verstappen reed zondag 21 mei tijdens de tweede editie van de Jumbo Racedagen een nieuw baanrecord (1:19.511) op Circuit Zandvoort. Ook toonde hij het massaal toegestroomde publiek verschillende Formule 1-demonstraties in de V8-aangedreven Red Bull Racing RB8, waarmee Sebastian Vettel in 2012 wereldkampioen werd. Vorig jaar bezochten al 100.000 bezoekers de Jumbo Racedagen. Dit jaar verlieten nog veel meer fans in alle vroegte hun huis om op tijd aan te komen in Zandvoort voor het grootste familie race-evenement van Nederland.

Max liet na afloop weten: "Er waren zoveel enthousiaste mensen, dat vind ik echt super mooi. Ook erg leuk dat ik hier op Circuit Zandvoort een nieuw baanrecord heb gevestigd. Ik ben ├ęcht trots om dit samen met Jumbo te mogen doen en hoop er volgend jaar zeker weer bij te zijn!"

Check hieronder de aftermovie van de Jumbo Racedagen: 

Lees verder

Max over fit blijven en zijn persoonlijkheid: "Zo relaxed zijn werkt voor me"

Max Verstappen geeft tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort inzicht in het besturen van een Formule 1-auto en het daarvoor fit moeten blijven. Ook vertelt de Nederlander over zijn persoonlijkheid.

Lees verder

Max over huidige situatie: "Ik zit goed bij Red Bull"

Max Verstappen heeft tijdens de Jumbo Racedagen vele spectaculaire demonstraties mogen geven voor het massaal toegestroomde publiek. Tussen zijn demonstraties door, spreekt een openhartige Max over de huidige situatie bij Red Bull Racing en geeft hij daarnaast veel inzicht in de gang van zaken binnen het team.

Lees verder