Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

maandag 17 juli 2017

AMT: Bosch truckonderdelen leverbaar via Intertruck

Bosch truckonderdelen leverbaar via Intertruck
Truckonderdelen van Bosch zijn nu ook leverbaar via Intertruck. Intertruck Group en Robert Bosch Nederland zijn daartoe een samenwerking aangegaan. In de zogeheten One-Stop-Shop van Intertruck zijn meer dan 39.000 truckonderdelen direct uit voorraad leverbaar. In totaal biedt Intertruck meer dan 300.000 vervangingsonderdelen.
Lees verder

Continental schaft de conventionele luidspreker af
Wie van plan is de Frankfurtse IAA show dit najaar te bezoeken moet zeker zijn oor te luisteren leggen bij Continental. Wij zijn in elk geval erg benieuwd hoe top-geluid in een auto klinkt zonder dat er speakers aan te pas komen. Met dit nieuwtje stelt Conti voor gewicht en ruimte te sparen in de auto.
Lees verder

Euro NCAP oordeelt streng en opvallend op veiligheidssystemen
Zojuist maakte veiligheidsapostel Euro NCAP de scores bekend voor weer zes nieuwe automodellen. Hiermee komt het totaal aan beoordelingen dit jaar op 21 auto's. Acht gingen met minder dan de maximale vijfsterren beloning naar huis. Anderen kregen juist lof voor zeer hoge prestaties. Wie zijn heel goed, en wie niet zo?
Lees verder