Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

woensdag 5 juli 2017

AMT: Herkules komt met nieuwe hefbrug tot 3,2 ton

Herkules komt met nieuwe hefbrug tot 3,2 ton
Herkules introduceert de AirgoMatic 3213 van Hedson. Deze nieuwe generatie hefbrug heeft een hefvermogen van 3,2 ton, bij een hefhoogte van 1,30 meter. De hefbrug is geschikt voor de meeste gangbare auto's en neemt met een oprijhoogte van 110 mm en korte oprijplaten weinig ruimte in beslag in de werkplaats.
Lees verder

Occasionverkoop in juni lager dan vorig jaar
De verkoop van tweedehands auto's is in juni met 2,3 procent afgenomen ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar. De afname was het grootst in verkopen tussen particulieren onderling, blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau VWE Automotive. In totaal verruilden 162.262 tweedehands auto's van eigenaar.
Lees verder

Mercedes-Benz bouwt nieuwe motorenfabriek in Polen
Mercedes-Benz is begonnen met de bouw van zijn eerste fabriek in Polen. Het is de tweede fabriek van Das Haus buiten Duitsland. Daimler investeert 500 miljoen euro in de productielocatie. Zo'n 500 technici gaan er viercilindermotoren voor personenauto's bouwen. De eerste krachtbronnen moeten in 2019 de fabriek verlaten.
Lees verder