Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

vrijdag 7 juli 2017

AMT: Occasionhandel: Downsizing in de exportvraag?

Occasionhandel: Downsizing in de exportvraag?
In zijn cijfers van de occasionhandel over de eerste vier maanden van dit jaar ziet VWE een opvallende omslag bij import/export. Nadat de Nederlandse koper al jaren voorkeur toont voor downsizing, lijkt nu dat exportlanden deze trend gaan overnemen. 22 % meer kleine A-segment auto's verlieten ons land. Hierbij de cijfers.
Lees verder

Elektrische aandrijving voor alle Volvo's vanaf 2019
Volvo Cars kondigt aan dat elke Volvo die vanaf 2019 geïntroduceerd wordt, voorzien is van een elektromotor. Daarmee komt een einde aan een tijdperk van Volvo-modellen met uitsluitend verbrandingsmotoren. Het merk wil in 2025 1 miljoen modellen met (deels) elektrische aandrijving verkocht hebben.
Lees verder

Groen licht overname van Opel door Peugeot
Peugeot mag onvoorwaardelijk Opel overnemen. De Europese Commissie heeft na onderzoek van de nationale en Europese markten geen zorgen over concurrentieverstoring door de overname. Het marktaandeel van de twee bedrijven samen blijft volgens de commissie 'relatief klein'.
Lees verder