Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 6 juli 2017

AMT: VWE koppelt SilverDAT schadecalculatie aan CED

VWE koppelt SilverDAT schadecalculatie aan CED
Het schadecalculatiesysteem van VWE is nu gekoppeld aan CED, waardoor de calculaties direct in het systeem van de expertise-organisatie worden geladen. SilverDAT calculate kent drie nieuwe functies: het automatisch versturen van een calculatie naar CED, het mailen van een calculatie naar derden en een uniform calculatiesjabloon.
Lees verder

Snap-on DiagnoseTip: zo spoor je een spookstroomverbruiker op
EuroTechCenter, de voertuigdiagnosehelpdesk van Snap-on Tools, krijgt regelmatig vragen over stroomverbruikers die de accu over kortere of langere tijd leegtrekken. Daarom komt Snap-on met een diagnosetip voor het opsporen van (spook)stroomverbruikers.
Lees verder

Eerste level 4 autonoom rijdende Volvo in 2021 op de weg
Volvo Cars wil in het jaar 2021 autonoom rijdende Volvo's (level 4) kunnen aanbieden. Daarvoor werkt het samen met Autoliv – specialist op het gebied van automotive veiligheidstechnologie – en NVIDIA – gespecialiseerd in onder meer Artificial Intelligence (AI). Geavanceerde systemen en software voor autonoom rijdende auto's worden nu ontwikkeld om over 4 jaar de eerste autonoom rijdende Volvo op de weg te kunnen zetten.
Lees verder