Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

vrijdag 7 juli 2017

Autmobiel Management: Autokopen.nl toont auto’s met '100% onderhouden-label'

Autokopen.nl toont auto's met '100% onderhouden-label'
Autokopen.nl biedt als eerste autoportaal een zoekmogelijkheid waarmee je alle 100% onderhouden-auto's in één klik selecteert.
Lees verder

Groen licht overname van Opel door PSA
De Europese Commisie heeft de overname van Opel/Vauxhall door PSA onvoorwaardelijk goedgekeurd. In Brussel maakt niemand zich geen zorgen over concurrentieverstoring. Terecht, want PSA en Opel/Vauxhall komen in Europa gecombineerd uit op een marktaandeel van 16,3 procent. Concurrent Volkswagen heeft op concernniveau 24,2 procent van de Europese markt in handen. Bijna de helft meer dus.
Lees verder

Roberlo wint Dave Bebelaar Award 2017
Lakleverancier Roberlo is de winnaar van de Dave Bebelaar Award 2017. De uitslag werd bekend gemaakt tijdens jaarlijkse BBQ die in het teken stond van het vijfjarig bestaan ven de stichting Duurzaam Repareren op donderdag 29 juni, in Bataviastad in Lelystad.
Lees verder

Leaseregistraties dik in de plus over H1
In de maand juni werden 13.118 nieuwe auto's op naam van leasebedrijven genoteerd; in juni 2016 waren dat 11.672 stuks, een toename van 12,4 procent.
Lees verder

EV-Nieuws: Mierenzuur rules
Benzine? Haha. Diesel? Pfff. Waterstof verkregen uit aardgas? Pardon? Het is mierenzuur waar studenten aan de Technische Universiteit Eindhoven veel energie van krijgen.
Lees verder

NOO 2017: Merkdealers verkopen meeste occasions
Veruit de meeste occasions worden verkocht door merkdealers. Verder speelt bij de aanschaf van occasions de rol van familie en kennissen een belangrijke rol en is het zoekgebied een stuk groter dan bij nieuwe auto's. Tot slot zien we dat de occasionimport toeneemt met groeicijfers boven de 25%. Tegelijkertijd daalt de export licht.
Lees verder

Meer kansen voor nieuwe Renault Kangoo Z.E.
Renault grijpt de introductie van de vernieuwde, geheel elektrische Kangoo Z.E. bedrijfswagen aan om de verplichte huur van het accupakket los te laten. Alles ineens aanschaffen kan nu ook.
Lees verder