Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

dinsdag 11 juli 2017

Autmobiel Management: Mercedes staat op het gaspedaal

Mercedes staat op het gaspedaal
Mercedes is weer gewild. Met meer dan 1,1 miljoen verkochte eenheden in de afgelopen zes maanden realiseerde het luxemerk een groei van maar liefst 13,7 procent. En een afzwakking staat nog niet in de sterren geschreven.
Lees verder

Hanneke Hoogweg nieuwe directeur RDC
Hanneke Hoogweg wordt per 1 september de nieuwe directeur van informatiseerder RDC, dat sinds april in handen is van Bovemij. Zij neemt het stokje over van Oscar Beumer die sinds november als directeur ad interim aan RDC verbonden is.
Lees verder

Dieselgate krijgt nu ook Porsche in z'n greep
De officier van justitie in Stuttgart heeft het onderzoek naar dieselgate officieel uitgebreid naar Porsche.
Lees verder

Tesla verkoopt geen auto meer in Hong Kong
Hong Kong is tijden lang één van de belangrijkste markten geweest voor Tesla maar die gouden tijd lijkt abrupt voorbij nadat de regering van de stadsstaat de belastingkorting voor eigenaren van een elektrische auto per 1 april sterk heeft ingeperkt.
Lees verder

Renault autonoom met beheerder autoroutes
Groupe Renault gaat nauw samenwerken met Sanef, één van de grootste beheerders van snelwegen in Europa, bij de verdere ontwikkeling van de communicatie tussen autonoom rijdende auto's en de wegeninfrastructuur.
Lees verder

Ook Vlaming loopt niet warm voor EV-premie
In Vlaanderen zijn in de eerste helft van dit jaar niet meer dan 131 aanvragen voor een zero-emissiepremie op de aanschaf van een elektrische auto ingediend. Vorig jaar waren dat er in dezelfde periode nog 500, meldt De Tijd.
Lees verder

Honda meldt 11e dode door Takata-airbag in VS
Honda heeft bevestigd dat een elfde persoon in de Verenigde Staten om het leven is gekomen door een exploderende airbag van Takata.
Lees verder