Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 13 juli 2017

Autmobiel Management: Netwerk Schadegarant naar 485 schadebedrijven

Netwerk Schadegarant naar 485 schadebedrijven
Het netwerk van Schadegarant telt per 1 juli van dit jaar 485 aangesloten schadeherstelbedrijven en circa 1.150 dealerbedrijven.
Lees verder

Amsterdam begint proef met beter verkeerbeheer
De regio Amsterdam gaat een proef nemen met beter verkeerbeheer en directere diensten aan weggebruikers. Amsterdam werkt daarbij samen met onder meer de BMW Groep en de kaarten- en navigatiebedrijven TomTom, Google Maps en HERE Technologies.
Lees verder

Boxsons Autolease neemt Van der Heijden Autolease over
Boxsons Autolease uit Sint-Oedenrode wordt de nieuwe eigenaar van Van der Heijden Autolease. Voor de eigenaren Bert Renders en Mathieu Martens van het Udense bedrijf is de tijd aangebroken om van hun pensioen te gaan genieten.
Lees verder

'Opmars EV's maakt besparing elektra ongedaan'
De opmars van de elektrische auto's zal de tot nu toe bereikte besparingen op het elektriciteitsverbruik weer ongedaan maken. De extra vraag naar stroom voor het opladen van al die EV's zorgt er voor dat over een jaar of tien minstens één enorme kerncentrale extra nodig zal zijn.
Lees verder

Nu Daimler weer in de sjoemel schijnwerpers
Daimler, het moederbedrijf van Mercedes-Benz, zou al vanaf 2008 auto's hebben verkocht met daarin sjoemelsoftware om de milieutests te misleiden.
Lees verder

Nu Daimler weer sjoemelverdacht
Daimler, het moederbedrijf van Mercedes-Benz, zou al vanaf 2008 auto's hebben verkocht met daarin sjoemelsoftware om de milieutests te misleiden.
Lees verder

Europese auto-industrie heeft zware dobber aan elektrische auto
Volledig elektrische auto's zijn op weg naar een doorbraak. De belangrijkste barrières voor succes (laadinfrastructuur, actieradius en prijs) worden de komende jaren geslecht. De elektrische auto beweegt zich daarmee op een groeipad naar een 100 procent aandeel in de Europese autoverkopen, zo stelt het ING Economisch Bureau in het rapport "Breakthrough of electric vehicle threatens European car industry". Voor de Europese auto-industrie vormt de transitie naar elektrisch rijden echter ook een...
Lees verder