Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 3 juli 2017

Autmobiel Management: Schuldenlast door private lease neemt toe

Schuldenlast door private lease neemt toe
Toezichthouders (zoals de AFM) en banken in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten maken zich steeds meer zorgen over de enorme schuldenlast die is ontstaan door de populaire private lease van personenauto's. Autoriteiten uit beide landen gaan daarom onderzoeken hoe de markt voor autofinancieringen strakker geregeld kan worden.
Lees verder

Ferrari viert 70e verjaardag op Concours d'élégance Het Loo
Ferrari viert dit jaar zijn 70e verjaardag tijdens het Concours d'élégance Paleis Het Loo, op 1 en 2 juli aanstaande in Apeldoorn.
Lees verder

Joost Roelofs Heyrmans nieuwe directeur aftersales Nissan BeNeLux
Nissan heeft Joost Roelofs Heyrmans aangesteld als 'aftersales director' bij Nissan Benelux. Hij is daarmee eindverantwoordelijk voor de service aan de Nissan-rijders in België, Nederland en Luxemburg.
Lees verder

Autoverkopen: Volkswagen (Golf) populairst in licht gestegen junimaand
In juni noteerden de Nederlandse autodealers tezamen 41.309 nieuwe personenauto's tegenover 39.249 stuks in dezelfde maand in 2016 – een toename van 5,2 procent. Het eerste halfjaar komt daarmee uit op totaal 226.509 registraties tegenover 193.914 stuks in dezelfde periode van 2016 – een toename van 16,8 procent.
Lees verder

Kangoeroe een sprong te ver voor autonome Volvo
De autonoom rijdende auto's van Volvo kunnen vrijwel alles om hen heen waarnemen maar een kangoeroe blijkt toch een sprong te ver.
Lees verder

VW sjoemelde met Franse verkoopcijfers
De Franse tak van Volkswagen heeft jarenlang de verkoopcijfers opgeklopt. Door de jaren heen zijn zeker 800.000 auto's helemaal nooit verkocht of veel eerder geboekt dan ze daadwerkelijk werden afgeleverd.
Lees verder

Franse automarkt stabiliseert
In Frankrijk zijn in de net afgelopen maand 1,6 procent meer auto's verkocht dan een jaar geleden.
Lees verder