Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 5 juli 2017

Autmobiel Management: Volledig uitbesteden wagenpark wint aan populariteit

Volledig uitbesteden wagenpark wint aan populariteit
Steeds meer grote bedrijven besteden het wagenparkbeheer volledig uit aan de leasemaatschappij, zo stelt LeasePlan op basis van groeicijfers.
Lees verder

Bestelautoverkoop blijft kwakkelen; juni -1,2%, H1 +2,6%
Vorige maand werden 7.400 nieuwe bestelauto's afgeleverd, tegenover 7.490 stuks in juni 2016, een afname van 1,2 procent. Na zes maanden staan de bestelautoverkopen dit jaar op een bescheiden winst van 2,6 procent.
Lees verder

Forse daling aantal oude diesels
In Nederland rijden steeds minder vervuilende dieselauto's met een bouwjaar van voor 2001. Het aantal oude dieselauto's is vorig met 18 procent gedaald ten opzichte van vorig jaar en komt uit op 155.000. Dat zijn 34.000 personen- en bestelauto's minder dan een jaar eerder.
Lees verder

Volvo boert prima in China
Volvo Cars heeft in het eerste halfjaar weer prima zaken gedaan in China, het land van moederbedrijf Geely.
Lees verder

Elf automotive faillissementen in juni 2017
De afgelopen maand mei is voor elf bedrijven in de automotive branche uitgedraaid op een faillissement. Dat blijkt uit de gegevens van het Faillissementsregister.
Lees verder

Nabeschouwing Driving Business Remarketing Event (fotogalerij)
Woensdag 28 juni vond het AM Driving Business Remarketing event plaats in Maarssen. Een inspirerend programma, waardevolle sprekers, een enthousiast publiek en dat alles onder het toeziend oog van dagvoorzitter Gwen Jansen en Peter Brouwer, hoofdredacteur van Automobiel Management.
Lees verder

Volkswagen gaat weer naar Iran
Ook Volkswagen gaat na meer dan 17 jaar weer auto's verkopen in Iran. VW brengt daar vanaf volgende maand als eerste de Tiguan en de Passat op de markt.
Lees verder