Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

woensdag 12 juli 2017

Autmobiel Management: Wederom recordcijfers voor McLaren

Wederom recordcijfers voor McLaren
De Britse fabrikant van sportwagens en supercars, McLaren Automotive, heeft afgelopen jaar opnieuw recordcijfers geschreven op het gebied van verkoopaantallen en financiƫle prestaties.
Lees verder

RDW verdenkt Jeep en Suzuki van sjoemelsoftware
In 2 automodellen die in Nederland hun typegoedkeuring hebben gekregen, zit sjoemelsoftware. Dat blijkt uit onderzoek van de RDW. Het gaat om de Jeep Grand Cherokee en de Suzuki Vitara. De software geeft bij tests uitstootwaarden aan die in de praktijk hoger liggen. Beide modellen hebben een dieselmotor die onder Fiat regie is ontwikkeld.
Lees verder

Stern opent twee nieuwe SternPoint vestigingen
Stern opent twee nieuwe SternPoint vestigingen in Groningen en Hoorn, zo laat het bedrijf in een persbericht weten.
Lees verder

Seat heeft record halfjaar
Seat heeft in de eerste jaarhelft 246.500 personenauto's verkocht, dat is bijna 30.000 ofwel 14 procent meer dan een jaar eerder en het beste resultaat sinds 2001.
Lees verder

Amsterdam krijgt elektrische London taxi's
Van de nieuwe elektrische versie van de bekende Londense taxi of black cab, die dinsdag is gelanceerd, gaan er vanaf volgend jaar 225 rondrijden in Amsterdam.
Lees verder

Tesla brengt 350 servicewagens op de weg
Tesla gaat 350 nieuwe servicewagens op de weg brengen om het snel-groeiende aantal bezitters van haar auto's betere diensten te kunnen verlenen als er wat mis is met hun voertuig.
Lees verder

VS halen juist meer auto's uit Mexico
Een half jaar nadat Donald Trump president van de VS is geworden en forse bedreigingen heeft geuit aan autofabrikanten die goedkope wagens invoeren uit Mexico blijkt dat land meer auto's naar de Amerikaanse markt te exporteren dan ooit.
Lees verder