Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 17 juli 2017

Autofans: 10 dingen die je moet weten over de Hyundai Ioniq Hybride [Video]

10 dingen die je moet weten over de Hyundai Ioniq Hybride [Video]
Een hybridebadge, het bracht vroeger het bloed van menig autofan aan de kook. Tegenwoordig sleuren echter de meest performante modellen een hybride-opstelling mee. Denk maar aan de Ferrari LaFerrari en de McLaren P1. Dringend tijd dus om een nieuwe hybride onder de loep te nemen tot het sap uit de batterijen komt.
Lees verder

Gastbijdrage: op bezoek bij het Mazda Design Centre Europe
Designstudio's zijn normaal gezien zwarte dozen die enkel openen wanneer een nieuw model of concept wagen gelanceerd wordt. Mazda gaf ons echter de kans om die doos van haar design centre even op te trekken. Waarop we prompt Ben Hagenaars op pad stuurden, een ontwerper en docent productdesign. Tuur even mee binnen.
Lees verder

Hier is de Renault Mégane R.S.!
Bij Renault houden ze de R.S.-variant van de Mégane nog liefst even onder doek, de World Intellectual Property Organization begrijpt dat niet, waardoor de organisatie patentbeelden online zwierde van een Mégane R.S. in vol ornaat. Hier is 'ie dus. Maar wat vinden we er van?
Lees verder

Als de Audi RS 8 het licht zou zien
Audi, aanhoor onze gebeden en denk even na over de Audi RS 8. Denk toch nog eens even over een RS 8-plan en laat deze er zo uitzien.
Lees verder

Porsche overweegt vertrek LMP1: Einde in zicht?
Interne stemmen bij het merk uit Stuttgart spreken van een vertrek uit de LMP1-klasse van het World Endurance Kampioenschap. Vertrekt Porsche, dan zal enkel Toyota nog overblijven in de koningsklasse van de langeafstandraces. Slecht nieuws voor de topklasse van de FIA.
Lees verder