Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

maandag 10 juli 2017

Autofans: Apollo IE is opvolger van Gumpert Apollo

Apollo IE is opvolger van Gumpert Apollo
Al bij al is dit een vrij onbekend merk met op z'n minst gezegd een unieke styling waar de meeste supercars het van in hun broek doen.
Lees verder

Rijtest: Lexus IS 300h (2017)
De underdog van het premium D-segment krijgt een derde generatie die onderhuids een revolutie betekent en langs de buitenkant kan rekenen op een subtiele facelift.
Lees verder

BMW gaat 1 miljard besparen om meer modellen te bouwen
In haar strijd om de line-up uit te breiden en meer modellen aan de man te kunnen brengen heeft BMW besloten tegen 2019 intern 1 miljard euro te besparen. Op alles van marketinggerief tot toiletpapier.
Lees verder

2dehandsje: Koop jij deze unieke Ford Fiesta ST?
Een showmodel vanop het autosalon van Detroit met de blauwe lakkleur van de nieuwe Ford GT. Jep, deze Fiesta ST mag dan wel geen zeldzame exoot zijn, hij heeft z'n geschiedenis mee. Op zoek naar een leuk tweedehandsje?
Lees verder

Dit is de Volvo XC60 Polestar
421 pk, dat is de anabolenkuur die huistuner Polestar de XC60 geeft, met dank aan een hybride-opstelling. Geen volbloed performancemodel, wel een optimalisatie, zoals Polestar haar werk graag noemt.
Lees verder