Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

woensdag 5 juli 2017

Autofans: BMW X2 verliest bruutheid in patentplaatjes

BMW X2 verliest bruutheid in patentplaatjes
Alsof je Bulgaarse wijn aanlengt met lauw water...
Lees verder

Dromen: Hoe ziet jouw ultieme 911 GT2 RS er uit?
De configurator staat online dus het dromen kan beginnen. Hoe spec jij je ultieme Porsche 911 GT2 RS samen? Kanariegeel met een bordeel rood interieur en aqua blauwe koplampsproeiers van +200 euro? U vraagt, Porsche draait.
Lees verder

Binnenkort terug nieuwe Volkswagens te bestellen in Iran
Na een pauze van 17 jaar hoopt Volkswagen terug nieuwe wagens te kunnen aanbieden in Iran via een lokale partner om zo een koek van de sterk groeiende markt af te snoepen.
Lees verder

Geen verrassing: Volvo gaat volledig voor elektrificatie
Vanaf 2019 zal elke Volvo een elektromotor aan boord hebben, een bewuste stap van het Zweedse merk om de verbrandingsmotor stelselmatig uit te faseren en zo tegen 2025 1 miljoen elektrische wagens te verkopen.
Lees verder

In 2018 moet je meer dan 30.000 km rijden om diesel te kunnen verantwoorden
Automobilistenvereniging VAB heeft haar jaarlijks telraam boven gehaald om te bereken wat een particulier nu best koopt; een diesel of een benzine. Wel, vanaf 2018 zal je minimaal 30.000 kilometer moeten malen om een diesel te kunnen verantwoorden. Binnenkort de brandstof van de elite, neem het van ons aan...
Lees verder