Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

maandag 3 juli 2017

Autofans: 'Gecrashte' Mercedes S-Klasse is kunst op wielen

'Gecrashte' Mercedes S-Klasse is kunst op wielen
Nee, we zouden niet snel autoschroot in onze tuin parkeren maar voor deze 'Wrecked', van kunstenaar Jordan Griska maken we graag een plaatjes vrij.
Lees verder

Ford ontwikkelt systeem dat prioritaire voertuigen lokaliseert
Begin je ook altijd als een malle rond te kijken wanneer je tijdens het rijden een sirene hoort? Ford heeft een systeem ontwikkeld dat ambulance, brandweerwagen of politiewagen lokaliseert en je visueel helpt. Waarom bestaat dit al niet langer?
Lees verder

7 pick-ups uit onverwachte hoek [Render]
Nu het segment van de SUV's stilaan uitgehold is, komt de tijd voor luxe- en sportwagenmerken om nieuwe horizonten te verkennen. Het onontgonnen gebied bij uitstek? Dat van de pick-up. NeoMam studios ging alvast aan de slag en verzon zeven onverwachte pick-upmodellen. Of wacht jij op een Lotus met laadbak?
Lees verder

Paniek in het huis: ADAC raadt af nieuwe dieselwagen te kopen
Duitse autoclub met aanzien, ADAC, gooit een knuppel van jewelste in het hoenderhok, want het raadt kopers aan geen nieuwe dieselwagen meer te kopen. Een paniekreactie op de maatregelen die verschillende steden nemen en de onduidelijkheid over de toekomst voor dieselwagens.
Lees verder

Rij-impressie: Nissan Qashqai facelift (2017)
Wanneer de meest succesrijke Nissan op het Europese vasteland in het nieuw wordt gestoken, dan mag je de afspraak niet missen. Benieuwd of deze facelift van de Qashqai een grote stap vooruit is dan wel slaap voor de vaak.
Lees verder