Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

dinsdag 18 juli 2017

Autofans: Is dit eerste blik op Opel Insignia OPC?

Is dit eerste blik op Opel Insignia OPC?
Het Amerikaanse Buick heeft op de Chinese markt de nieuwe Regal in GS-trim voorgesteld. Een uitvoering die bij de vorige generatie gebruikt werd als Amerikaans broertje voor de OPC-variant. Waardoor we hier wel eens naar de nieuwe Insignia OPC kunnen kijken.
Lees verder

Ola Pola: Toyota Yaris GRMN beperkt tot 400 stuks, kost GT86 gelden
Met de sleuteloverhandiging gepland voor eind dit jaar sijpelen stilaan alle details van de Yaris GRMN hothatch binnen. Daarbij wordt stilaan duidelijk dat 'ie een stuk zeldzamer zal zijn op de openbare weg dan gedacht. Zo'n 400 stuks zeldzaam.
Lees verder

Maken of kraken: Huracan op retro-schoeisel
In een lijst van iconische velgen kan je bijna niet rond het schoeisel van de Lamborghini Countach, want de 'schotels met gaten' zijn meteen terug te linken aan de klassieke Italiaanse bolide. Of ze daardoor ook op een nieuwe Huracan staan?
Lees verder

Hier gaan we weer: Mazda RX-9 voor 2019?
De geruchtenmolen rond een RX-9 is al zo lang aan het draaien dat de kogellagers stilaan slijtage beginnen te tonen. Toch, volgens geruchten uit China zal Mazda dit jaar een sportwagen met wankelmotor tonen op het autosalon van Tokyo.
Lees verder

Nissan Micra met V6 middenmotor is tuning zoals het moet
Op een tuningmeet zal je niet meteen hoofden laten draaien met een derde generatie Micra (lees: bolhoedje). Of je moet een turbogeladen V6 met 550 pk vlak achter de bestuurderszetel hangen natuurlijk... Not Safe For Granny, deze Nieuw-Zeelandse Micra.
Lees verder