Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

dinsdag 4 juli 2017

Autofans: Jaguar plot XJR met SVR-kracht (575 pk)

Jaguar plot XJR met SVR-kracht (575 pk)
Jaguar XJR SVR mag dan wel voor geen meter bekken, met 575 pk aan de tap ben je die mengelmoes van letters snel vergeten. De Britten plotten een potentere XJ en daar kan je moeilijk tegen zijn.
Lees verder

BMW haalt doek van i8 Roadster voor Frankfurt
De dakloze versie van de BMW i8, een variant die we in conceptvorm al in 2012 zagen. Dit jaar zullen we 'm eindelijk in productietrim te zien krijgen, op tijd om de verkoop van de i8 terug aan te zwengelen.
Lees verder

Dit zijn dé video's van Goodwood FoS 2017
Het voorbije weekend was de oprit van Lord March weer omgevormd voor het Goodwood Festival of Speed. Waardoor er een hoop lekkers viel te spotten. De hoogte- en laagtepunten in videovorm? Zoek niet verder!
Lees verder

Mercedes S-Klasse facelift rijdt zichzelf van de band
Videotips En moeten we het merk met de ster geloven, dan is het nog maar een kwestie van tijd voor je nieuwe Merc rechtstreeks van de band richting je voordeur bolt. En moeten we het merk met de ster geloven, dan is het nog maar een kwestie van tijd voor je nieuwe Merc rechtstreeks van de band richting je voordeur bolt.
Lees verder

Godsil Manhattan is Amerikaanse gebakken lucht
Niet zo maar gebakken lucht, wel aardgas, want dat goedje moet de 13-liter grote V16 slurpen voorin deze retro-sportwagen. Komt heus geloofwaardig over, Godsil...
Lees verder