Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

zaterdag 8 juli 2017

Autofans: Lorinser neemt Mercedes Sprinter onder handen... maar waarom?

Lorinser neemt Mercedes Sprinter onder handen... maar waarom?
Een busje voor luchthavenvervoer, niet meteen een basis voor de gemiddelde tuner. Het schrikt Duitse tuner Lorinser echter niet af, waardoor deze creatie het levenslicht ziet. Misschien iets voor de Post.nl-bezorger van om de hoek?
Lees verder

Zo rol je Frankrijk binnen in 2040
Geen verbrandingsmotoren meer welkom? Dan nemen we toch gewoon paard en kar! Dat dit niet plebiaans hoeft te zijn toont Camal met haar Viva concept, de - letterlijk - knapste kar op onze aardbol.
Lees verder

Renault viert 40 jaar Formule 1 met theepot
Enkele jaren op de achtergrond maar staren we daar even voorbij, dan zit Renault dit jaar maar liefst 40 jaar in de Formule 1. Een feestjaar dat het Franse merk viert met een gele theepot. Een knipoog naar de allereerste F1-wagen die het merk ooit bouwde. Hoezo?
Lees verder

Einde aan importtaks op Japanse wagens
De Europese Unie en Japan zijn overeengekomen om langs beide kanten importheffingen te schorten. Goed nieuws voor de automobielsector en Europese autokopers. Want tegen 2019 kan er tien procent van Japanse wagens.
Lees verder

Rij-impressie: Ford Fiesta (2017)
De Fiesta, B-segments leutigste inzending gaat aan de achtste generatie. Waarbij Blauwe Ovaal de kernwaarden van zijn voorganger behoudt en de pijnpunten ervan wegwerkt. Daardoor ook de beste leerling van zijn klas?
Lees verder