Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 6 juli 2017

Autofans: Officieel: Ford Tourneo Custom (2017)

Officieel: Ford Tourneo Custom (2017)
Juich, vaders en moeders van samengestelde gezinnen, want Ford heeft een nieuwe generatie Tourneo Custom boven de doopvont gehouden. Met nog steeds plek voor negen en voortaan technologie die niet misstaat in een Mondeo.
Lees verder

Chuck Norris doet Fiat Ducato
Videotips Geef de meest stoere man op aarde een zak geld en hij maakt reclame voor een voertuig dat niet eens op z'n continent verkocht wordt. Anderzijds, wie zijn wij om Chuck Norris tegen te spreken? Geef de meest stoere man op aarde een zak geld en hij maakt reclame voor een voertuig dat niet eens op z'n continent verkocht wordt. Anderzijds, wie zijn wij om Chuck Norris tegen te spreken?
Lees verder

Purist Honda: 'Automaat te zwaar voor Civic Type-R'
De koning van de voorwielaangedreven kanonnen? Dat moet wel Honda zijn met de nieuwe Civic Type-R. Het Japanse merk liet nu uitschijnen dat het een automaat overwoog voor de Type-R maar dat die té zwaar zou zijn en de balans in het gedrang zou brengen. Detailzoekers, die Japanners.
Lees verder

Ford Mustang blijft pover scoren op Euro NCAP
Van twee naar drie sterren, dankzij een rits nieuwe standaard tech maar nog steeds niets om over naar huis te schrijven, de veiligheid van de Ford Mustang.
Lees verder

Appelsienen! BMW X1 Orange Edition voor Nederland
Nee, geen 1 april-grap. BMW lanceert een speciale reeks van de X1 in Nederland, om te vieren dat ze daar hun eerste model aan het bouwen zijn. In het worteltjesoranje, natuurlijk, want Oranje Boven.
Lees verder