Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

maandag 17 juli 2017

Autofans: Officieel: Honda Accord (2017)

Officieel: Honda Accord (2017)
Berg je dromen maar terug op, fan van betrouwbare Japanse berlines. De tiende generatie Accord blijft net zoals de twee voorgaande generatie voorbehouden voor de US of A. Of dat spijtig is? Kijk even mee.
Lees verder

Rijtest: Renault Twingo GT (2017)
Compacte afmetingen, achterwielaandrijving en een opgepept torretje achterin, dat is het recept van de Twingo GT. En met een stickerprijs van 15.600 euro kan Renault wel eens een zeer sterke speler op de markt hebben. Hoezo?
Lees verder

GT90: De Bugatti Veyron die Ford nooit durfde bouwen
Kennen we tegenwoordig allemaal de Bugatti Veyron als de big daddy van de hypercars, dan had Ford in 1995 alles in huis om die titel naar zich toe te trekken. Met de GT90, een 730 pk sterke sportwagen met een Veyron-iaanse topsnelheid van 407 km/u.
Lees verder

Nieuwe Fiat 500-familie 2 miljoen stuks sterk
De originele 500 is ondertussen tot kunst verheven, de nieuwe doet het ook niet slecht. Nummertje 2 miljoen werd onlangs aan een Duitse klant geleverd.
Lees verder

Jeep Renegade pick-up is knap staaltje huiswerk
Een handige Amerikaan vond zijn Renegade niet utilitair genoeg en bouwde de SUV om tot een pick-up. Het resultaat ziet er niet mis uit en staat te koop op eBay, uiteraard...
Lees verder