Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

vrijdag 14 juli 2017

Autofans: Rijtest: Hyundai Ioniq Electric (2017)

Rijtest: Hyundai Ioniq Electric (2017)
Ze kwamen uit het oosten, en ze waren met drie. Op de derde is het nog even wachten, maar na de Ioniq Hybrid is hier nu de Hyundai Ioniq Electric. Vormt hij een te overwegen strijkijzer?
Lees verder

Hyundai i30 Fastback vervolledigt gamma
Toen Hyundai haar nieuwe i30 aankondigde, zat er bij de teasers ook een silhouette van een mysterieuze versie. Die mysterieuze versie is vandaag in Duitsland onthuld.
Lees verder

Officieel: Hyundai i30 N voor Nog-meer-pret
Hyundai waagt zich op de markt van de hot hatches. Na een reeks van modellen waarbij we wat op onze honger bleven zitten - ja, we kijken naar jou, Veloster Turbo - komen ze nu met de i30 N.
Lees verder

Elektrische Mercedes creƫert banen
Elektrische wagens zorgen niet alleen voor een betere wereld op gebied van milieu maar ook op gebied van werkgelegenheid.
Lees verder

Officieel: Jaguar E-Pace is compacte Britse SUV (2017)
Tegen het einde van het jaar zal Jaguar maar liefst drie SUV's in haar gamma hebben staan. De al gekende F-Pace en op til staande elektrische I-pace krijgt gezelschap van de E-Pace. Een soort van Britse BMW X1 zeg maar.
Lees verder