Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

woensdag 12 juli 2017

Autofans: Toyota C-HR van Kuhl heeft hoogtevrees

Toyota C-HR van Kuhl heeft hoogtevrees
Dus jij vond dat de Toyota C-HR nog niet genoeg uit een Japanse manga kwam gereden? Dan heeft Kuhl de oplossing voor je. Maken of kraken, deze creatie?
Lees verder

Audi TT en R8 nu nog opvallender met Sport Performance Parts
Vanaf heden moet je niet meer naar een externe tuner om je sportwagen met 4 ringen unieker en opvallender te maken. Audi biedt dit nu ook aan.
Lees verder

Aston Martin Valkyrie krijgt vorm
De hypercar van Aston Martin wordt meer en meer gekneed tot een vorm waar de ingenieurs blij mee zijn. De term 'vorm volgt functie' was daarbij nog nooit zo present. Tijdloos mooi kan je de Valkyrie niet noemen, beestig dan weer wel.
Lees verder

Zarooq SandRacer 500GT is 525 pk sterke rijkeluispret
De rijken der aarde hebben weer een nieuw speeltje om op te kwijlen, want de SandRacer 500GT is officieel in productie gegaan in de Verenigde Arabische Emiraten. Denk Lykan HyperSport maar dan op hoge pootjes.
Lees verder

Tom Boonen nu ook richting Belcar met Ford Mustang
Zijn fietscarrière mag dan over zijn, Tom Boonen moet de aanbiedingen van zich afslaan in de racerij op vier wielen. Na zijn deelname aan de Funcup, neemt de Kempenaar het stuur in handen van de Ford Mustang in het Belcar Endurance Championship.
Lees verder