Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 4 juli 2017

Autofans: Vet: Team Sky krijgt Focus RS voor Tour de France

Vet: Team Sky krijgt Focus RS voor Tour de France
De Jaguar F-Type heeft Chris Froome al even moeten inruilen, het speelgerief van Team Sky is er echter niet saaier op geworden. Deze Tour de France? Een vierwieldriftende Ford Focus RS met fietsen bovenop. Vet? Moddervet!
Lees verder

Wat is deze Volkswagen Gen.E?
Paniek en onrust bij Volkswagenliefhebbers, want het Duitse merk strooide in een persbericht met twee plaatjes van een nog onbekende conceptwagen. Wie ben jij Gen.E?
Lees verder

Volvo zit met een probleem 'Down Under'
Nee, het Zweedse merk heeft niet één of andere exotische nerderziekte opgeschaard tijdens een wild feestje, wel heeft het merk het moeilijk om haar autonome technologie het gedrag en bewegingen van de kangoeroe aan te leren. Een groot probleem voor 'Down under'.
Lees verder

Fiat 500 is officieel kunst op wielen
Zestig jaar na zijn lancering is de Fiat 500 opgenomen in de collectie van het New York Museum of Modern Art. Waardoor je letterlijk kan zeggen dat de 500 voortaan kunst op wielen is.
Lees verder

1ste helft 2017: hoe zit het met de autoverkoop in België?
De zon komt nog elke ochtend op waardoor de Belg ook nog steeds de dealer binnenstapt om auto's te kopen. Febiac heeft de cijfers van de eerste zes maanden vrijgegeven. Waardoor we zicht hebben op welke merken de meeste auto's over de toonbank kunnen laten vliegen.
Lees verder