Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

donderdag 13 juli 2017

Autofans: Zou jij 85.000 euro betalen voor deze Opel HSV GTS-R?

Zou jij 85.000 euro betalen voor deze Opel HSV GTS-R?
Een Opel met een 595 pk sterke supercharged 6.2-liter V8 voor de prijs van een BMW M4... in welke wereld zijn we vandaag wakker geworden?
Lees verder

Yikes: Dodge Challenger Demon kan je maar bij één bedrijf verzekeren
Alle andere verzekeringsbedrijven in Amerika lopen met een astronomische bocht rond de nu al levensgevaarlijke musclecar. Gelukkig is er Hagerty om eigenaars een gerust gevoel te geven... en ze diep in de buidel te laten tasten waarschijnlijk.
Lees verder

Uit de oude doos: Bugatti EB 110 prototype speelt in de sneeuw
Videotips Worden we tegenwoordig overladen met spyvideo's van auto's in ontwikkeling, dan is het zeldzaam om beeldmateriaal van oude prototypes te bemachtigen. Des te heerlijke wordt het om EB 110's in de sneeuw te zien spelen terwijl honden er achteraan lopen Andere tijden... Worden we tegenwoordig overladen met spyvideo's van auto's in ontwikkeling, dan is het zeldzaam om beeldmateriaal van oude prototypes te bemachtigen. Des te heerlijke wordt het om EB 110's in...
Lees verder

genialiteit schuilt in een klein hoekje
Videotips videotips Sommige mensen zijn wel heel vindingrijk als het aankomt op parkeren. Sommige mensen zijn wel heel vindingrijk als het aankomt op parkeren.
Lees verder

Gefacelifte Ford Mustang Ecoboost krijgt Pony Package
De Ford Mustang Ecoboost wordt door de Mustang-puristen niet aanzien als een echte. Nu legt Ford met een nieuw pack de nadruk op het pony-gedeelte in plaats van het Mustang-gedeelte.
Lees verder