Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 17 juli 2017

Autoweek: Afgestoft: Toyota Previa

Afgestoft: Toyota Previa
De grote MPV wordt in rap tempo vervangen voor cross-overs. Mocht het concept 'ruimtewagen' in de toekomst volledig uitgestorven zijn, dan is de eerste generatie Toyota Previa er in ieder geval eentje die we niet zullen vergeten.
Lees verder

Video: British Race Festival 2017 - AutoWeek on Tour
Voor autoliefhebbers is het altijd mooi om klassieke racewagens vol gas over Circuit Zandvoort te zien razen. Tijdens het British Race Festival vechten coureurs in diverse Britse classics voor de prijzen, maar er is dit jaar meer te zien. Naast de oude beestjes staan namelijk ook de mooiste nieuwe sportwagens in de schijnwerpers, als onderdeel van de Louwman Exclusive Fandays. Voor AutoWeek on Tour peilen we de stemming - letterlijk tussen jong en oud!
Lees verder

Renault Mégane RS vanuit alle hoeken
Er zijn nieuwe patentschetsen opgedoken van de langverwachte nieuwe generatie Renault Mégane RS!
Lees verder

Forse boetes voor Elio Motors
De marktlancering van Elio Motors gaat niet bepaald van een leien dakje. De start-up krijgt van de Amerikaanse staat Louisiana nu fikse boetes opgelegd.
Lees verder

Lynk & Co 02 wordt cross-over
Het ambitieuze Lynk & Co heeft zijn beoogde modellengamma al gedeeltelijk laten zien. Er wordt een wijziging in de plannen doorgevoerd. De auto die 02 moet gaan heten wordt geen sedanachtige, maar toch een cross-over.
Lees verder

Video: Land Rover Freelander - 2002 - 506.996 km - Klokje Rond
Met zijn zelfdragende carrosserie en dwars voorin geplaatste motor, was de Freelander bij zijn komst voor de Land Rover-puristen veel te veel een gewone personenauto. Maar van lieverlee heeft het kleine model zich bewezen en is de Freelander geaccepteerd in liefhebberskringen. Vandaag mag hij zich bewijzen in Klokje Rond.
Lees verder

2 miljoen Fiats 500 geleverd
De huidige Fiat 500 weet qua verkoopsucces de grote schoenen van de oer-500 prima te vullen. Vlak na de tiende verjaardag van de retro-Italiaan is het twee miljoenste exemplaar geleverd.
Lees verder