Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 4 juli 2017

Autoweek: Amerikaanse automakers hebben het lastig

Amerikaanse automakers hebben het lastig
Amerikaanse autoproducenten hebben in juni weer minder auto's verkocht in eigen land. De verkopen van Ford in de VS gingen op jaarbasis met 5 procent omlaag, die van GM met 4,7 procent en die van Fiat Chrysler zelfs met 7,4 procent.
Lees verder

In het wild: Landwind CV9 (2011)
De Landwind CV9 was één van de eerste Chinese auto's die je in ons land kon kopen en bood veel ruimte voor weinig geld. Dat klinkt goed, maar toch is deze auto een echte zeldzaamheid.
Lees verder

Art deco: Godsil Manhattan met V16 op aardgas
Al in 2013 schreven we voor het eerst over de auto die nooit kwam. Tot vandaag. De Godsil Manhattan is namelijk uit de dood herrezen!
Lees verder

Van dichtbij: nieuwe Porsche Cayenne
Nog dit jaar stelt Porsche een nieuwe generatie van de Cayenne aan de wereld voor. De auto loopt graag in de kijker, opnieuw heeft onze spionagefotograaf hem voor de lens gekregen.
Lees verder

Daling aantal oude diesels zet door
In Nederland rijden steeds minder vervuilende dieselauto's met een bouwjaar van voor 2001. Het aantal oude dieselauto's is vorig met 18 procent gedaald ten opzichte van vorig jaar en komt uit op 155.000. Dat zijn 34.000 personen- en bestelauto's minder dan een jaar eerder.
Lees verder

Verkoop Tesla hapert in aanloop naar Model 3
Tesla heeft in het tweede kwartaal minder auto's geleverd dan waar analisten op hadden gerekend. De maker van elektrische auto's leverde "net iets meer'' dan 22.000 auto's af, zo liet het bedrijf maandagavond weten
Lees verder

TopCar presenteert Panamera Stingray GTR
Langzaam maar zeker ontdekt tuningland de tweede generatie van de Porsche Panamera. Vandaag is het TopCar dat de gestrekte inzending uit Stuttgart aanpakt.
Lees verder