Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 11 juli 2017

Autoweek: Audi A8-stamboom

Audi A8-stamboom
Aanstaande dinsdag wordt de nieuwe Audi A8 onthuld, een mooie aanleiding voor een terugblik op zijn voorgangers.
Lees verder

N├│g een teaser van TVR
In september trekt een herboren TVR het doek van het eerste nieuwe model in jaren. Vooralsnog is het tijd voor wederom een teaser.
Lees verder

'Pony Package' voor Ford Mustang
Toen de eerste Ford Mustang in 1965 werd geïntroduceerd, werd het kenmerkende logo in de grille omlijnd door een zeshoekig, verchroomd ornament met verchroomde lamellen aan weerszijden. Dat kenmerkende element keert nu opnieuw terug.
Lees verder

Tesla-verkopen in Hongkong compleet ingezakt
In april en mei heeft Tesla naar verluidt geen enkele nieuwe Model S of Model X verkocht in Hongkong. De reden: een aantrekkelijke subsidieregeling is stopgezet.
Lees verder

Dit is de nieuwe Audi A8!
Na een lange aanloop met behulp van onder meer Spider-Man trekt Audi vandaag in Barcelona het doek van de nieuwe Audi A8. Dit is 'm!
Lees verder

Elektrische Lucid Air werpt teugels af
Allemaal leuk en aardig, die 0-100-tijden van Tesla, maar die topsnelheden vallen maar tegen. Wat dat betreft doet Lucid Motors het beter: die gooit de begrenzers eraf en komt tot bizarre resultaten.
Lees verder

Audi introduceert Performance Parts op R8 en TT
Audi probeert tuners overbodig te maken met de nieuwe Sports Performance Parts. De producten worden tijdens de onthulling van de nieuwe A8 voor het eerst getoond op de R8 en TT RS.
Lees verder