Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 13 juli 2017

Autoweek: Beste eerste jaarhelft voor BMW Group ooit

Beste eerste jaarhelft voor BMW Group ooit
BMW heeft in de eerste helft van dit jaar een recordaantal auto's aan de man gebracht. De verkoop van auto's van de merken BMW, Mini en Rolls-Royce klom met 5 procent tot in totaal 1,22 miljoen voertuigen.
Lees verder

Studenten gaan voor tweede elektrisch ronderecord
Begin vorige maand zette studententeam InMotion van de Technische Universiteit Eindhoven en Fontys Hogescholen een ronderecord op circuit Zandvoort. Met dezelfde elektrische racer probeert het team komend weekend zijn tanden te zetten in het elektrisch ronderecord van Zolder.
Lees verder

Ook vijfdeurs Mini in facelift-vorm
Mini staat op het punt om z'n belangrijkste modelreeks, bestaande uit de driedeurs, de cabrio en de vijfdeurs Mini, tegen het licht te houden. Vandaag laat de meest praktische variant zich zien.
Lees verder

Faraday Future kiest andere productielocatie
Het rommelt bij het ooit zo veelbelovende Faraday Future. De startup verhuist zijn toekomstige productiefaciliteit van Las Vegas naar een niet nader genoemde locatie.
Lees verder

In het wild: Austin Mini Moke (1987)
AutoWeek-lezer Gert Bakker weet deze rubriek op te fleuren met een zeer vrolijke Austin Mini Moke. We bedanken hem dan ook vriendelijk voor zijn inzending.
Lees verder

Video: Audi A8 - Eerste kennismaking
Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat Audi gisteren in Barcelona een compleet nieuwe A8 onthulde. Wij waren erbij en keken vast rond in het bijzondere interieur.
Lees verder

Ook Ford Transit Custom onder het mes!
Een week geleden schoof Ford de gefacelifte Tourneo Custom naar voren. Vandaag wordt diens bestelversie op de snijtafel gelegd.
Lees verder