Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

maandag 3 juli 2017

Autoweek: Dit jaar fors meer nieuwe auto's verkocht

Dit jaar fors meer nieuwe auto's verkocht
De autoverkopers in Nederland hebben het afgelopen halfjaar goede zaken gedaan. Ze verkochten bijna 17 procent meer auto's dan in dezelfde periode een jaar eerder, zo blijkt uit cijfers van brancheorganisaties Bovag, RAI Vereniging en RDC.
Lees verder

Achtergrond: Fiat-familie Agnelli (deel 2)
Gisteren zagen we in deel 1 hoe de eenvoudige burgemeesterszoon Giovanni Agnelli aan de wieg stond van Fiat en Turijn omtoverde tot het Detroit van Zuid-Europa. Vandaag in deel 2 de omstreden deal met Libiƫ, de mysterieuze dood van Gianni's zoon Edoardo en de strijd om het imperium.
Lees verder

Jaguar XJR 575 op komst!
Jaguar heeft tijdens het Goodwood Festival of Speed een ingepakte XJ aan het publiek voorgesteld. De gestrekte Engelsman herbergt grotere spierballen onder zijn maatpak.
Lees verder

Nieuwe Nissan Leaf komt in september
Nissan start de week met de aankondiging van de tweede generatie van de Leaf. In september wordt de elektrische Japanner aan de wereld voorgesteld.
Lees verder

Kleine facelift voor Subaru Levorg
Subaru heeft in het thuisland een herziene versie van de Levorg gepresenteerd. De wijzigingen zijn niet heftig, maar de Japanner is toch echt op detail aangepast.
Lees verder

Honda warmt op voor herziene Stepwgn
Honda is voornemens om zijn grootste MPV een heftige gedaantewisseling te laten ondergaan. De neus van de vernieuwde Stepwgn wordt tot op zekere hoogte vast vrijgegeven.
Lees verder

Releasedatum Tesla Model 3 'bekend'
Zojuist, zondagnacht Amerikaanse tijd, heeft Elon Musk via Twitter laten weten dat de productie van de Model 3 aanstaande vrijdag begint en klanten eind van de maand hun eerste auto's geleverd krijgen.
Lees verder