Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

vrijdag 14 juli 2017

Autoweek: Facelift Friday: Ford Tourneo Custom

Facelift Friday: Ford Tourneo Custom
Vorige week maakten we kennis met de gefacelifte Ford Tourneo Custom, de personenautoversie van de bekendere Transit Custom. Is het nieuwe front geslaagd?
Lees verder

Video: Audi S5 Sportback vs. BMW 440i Gran Coupe - Dubbeltest
Een eerste blik verraadt noch bij de Audi S5 Sportback, noch bij de BMW 440i dat er ruim bovengemiddelde potentie onder de motorkap huist. Alleen de kenner weet dat het hier gaat om iets zeldzaams: een zescilinder motor in een zeer fraaie koets.
Lees verder

In het wild: Isuzu Florian (1972)
AutoWeek-lezer Ralph Zuidwijk wist ons te verblijden met zijn inzending voor In het wild. Het digitale podium wordt vandaag namelijk bevolkt door een Isuzu Florian uit 1972!
Lees verder

Nu alle prijzen van de Jaguar E-Pace
Gisteren onthuld, nu al in in de prijslijst: de volledig nieuwe Jaguar E-Pace!
Lees verder

Rij-impressie: Audi A4 G-tron
Dé standaardgrap wanneer je het thema gas en autorijden ter sprake brengt: 'Gas is om op te koken'. Wel, die tijd is geweest, nu we steeds meer elektrisch koken en stroom tanken. Als alternatief voor benzine en diesel is gas, als lpg en cng, nog steeds een voordelige en schone optie. Reden voor Audi om de A4 Avant en de A5 Sportback als g-tron te leveren, met een motor die aardgas of groengas als brandstof heeft.
Lees verder

Honda presenteert nieuwe Accord in VS
Onlangs kreeg je al een teaser te zien, nu is het dan tijd voor de échte beelden: Honda heeft in de Verenigde Staten een nieuwe Accord gepresenteerd. De auto speelt in Europa vrijwel geen rol, maar in de VS is het één van de allerbelangrijkste modellen.
Lees verder

Video: LiveDrive #27 - Volkswagen Arteon 2.0 TSI
Deze week bespreken Lars en Roland het (auto-) nieuws van de week aan boord van de nieuwe Volkswagen Arteon in aflevering 27 van AutoWeek LiveDrive. De mannen beantwoorden natuurlijk lezersvragen en behandelen onder meer de nieuwe Audi A8, de Kia Stinger, de Jaguar E-Pace én de betrouwbaarheid van de Peugeot 108. Een goed begin van je weekend!
Lees verder