Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

zaterdag 1 juli 2017

Autoweek: Faceliftversie Maserati GranTurismo in beeld

Faceliftversie Maserati GranTurismo in beeld
Twee dagen geleden vielen de eerste beelden op de mat van een in New York geparkeerde, gefacelifte Maserati GranTurismo. Nu vindt Maserati het zelf tijd om de auto uitgebreid uit de doeken te doen.
Lees verder

Video: LiveDrive #24 - Mazda MX-5
Frank heeft niet alleen een haperende telefoon (waardoor we helaas niet konden ingaan op jullie reacties) maar ook een leuke Mazda MX-5 van de tweede generatie. Daar stapt Michiel graag aan boord. Onderweg gaat het over Goodwood, Paleis Het Loo, de zonnecelauto van Lightyear, burnouts met een Mustang en de zwarte obsessie van de dure automerken.
Lees verder

Officieel: Porsche 911 GT2 RS!
Op het Goodwood Festival of Speed pakken vooral de Britse merken groots uit, maar toch is het vanavond Porsche dat er de show steelt. Dit is de langverwachte 911 GT2 RS!
Lees verder

Speed pedelecs tussen de auto's
Vanaf vandaag is de kans groot dat je plotseling een fietser voor je auto krijgt op een plek waar je hem niet verwacht. Voordat je boos wordt; dat is een speed pedelec en hij kan er niets aan doen.
Lees verder

Video: Ford Fiesta - Rij-impressie
Een gloednieuwe Ford Fiesta komt er in verschillende smaken. Roy probeerde de ST-line en kwam enthousiast thuis.
Lees verder

Video: De 7 tips voor Concours d'Élégance Het Loo 2017
Dit weekend staan de tuinen rondom Paleis het Loo in Apeldoorn weer vol met de mooiste klassiekers en nieuwtjes uit de autowereld tijdens het Concours d'Élégance 2017. Natuurlijk is AutoWeek Classics van de partij, maar om het ook voor jullie zo makkelijk mogelijk te maken hebben we de zeven beste tips voor een fijn bezoek op een rij gezet. Graag tot ziens in Apeldoorn!
Lees verder

Rij-impressie: Volvo XC60
Nadat de 90-reeks het merk Volvo naar een compleet nieuw niveau heeft weten te schieten, hopen de Zweden hun ervaring toe te passen op de 60-reeks, die op hetzelfde SPA-platform wordt gebouwd. De gloednieuwe XC60 bijt het spits af.
Lees verder