Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

vrijdag 7 juli 2017

Autoweek: Gesnapt: Ford Focus Sedan

Gesnapt: Ford Focus Sedan
Ford heeft het druk met het fijnslijpen van de nieuwe vierde generatie van de Focus. Eerder kregen we de hatchback in beeld en vandaag verschijnt de een ingepakte sedan voor de lens van onze spionagefotograaf.
Lees verder

Audi-manager in VS aangeklaagd om diesels
Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft donderdag een voormalig manager van Audi in staat van beschuldiging gesteld in het dieselschandaal.
Lees verder

Prijzen 300 pk sterke Range Rover Velar bekend
Onlangs bracht Jaguar Land Rover zijn nieuwe 300 pk sterke viercilinder naar de Range Rover Velar. Nu weten we wat deze nieuwe Brit met een evenzo nieuw blok moet kosten.
Lees verder

Pon neemt belang in Amerikaanse dealergroep
Pon Holdings neemt een belang in zijn Amerikaanse branchegenoot IndiGo Auto Group, die luxemerken als Porsche, Bentley, Lamborghini en Audi vertegenwoordigt in de Verenigde Staten.
Lees verder

BMW hangt eerste prijzen aan nieuwe X3
Eind vorige maand presenteerde BMW de nieuwe derde generatie van de X3. Vandaag heeft BMW al de eerste prijzen losgelaten.
Lees verder

Gelekt: Apollo IE
Enkele dagen geleden kondigde Apollo Automobil de IE aan. Dankzij een gelekte afbeelding kunnen we de voorzijde van het beest alvast zien.
Lees verder

Weblog: Update: Rover 800
Al in de eerste dagen na de aanschaf van de Rover vormt zich een serieuze lijst met aandachtspunten, klussen in soorten en maten, en in de meest uiteenlopende disciplines. Voor het overzicht hen ik de lijst in twee├źn gesplitst: urgente versus minder nijpende zaken. Op dat tweede deel van de lijst staan naast een aantal cosmetische ingrepen ook zaken als het weer aan de praat krijgen van de airco en de stoelverwarming, leuk maar niet direct noodzakelijk. De distributieriem mag ook nog even ...
Lees verder