Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

donderdag 13 juli 2017

Autoweek: Hier is de Hyundai i30 Fastback

Hier is de Hyundai i30 Fastback
Eind vorig jaar toonde Hyundai de derde generatie i30 als vijfdeurs hatchback. Snel volgde de Wagon genaamde combi en nu is het tijd voor de derde variant: dit is de Hyundai i30 Fastback.
Lees verder

En dit is de Hyundai i30 N
Het immer brave Hyundai laat voor het eerst zijn snijtanden zien. De Hyundai i30 N is de eerste productietelg van het nieuwe performance-label N-reeks, genoemd naar de roemruchte Nürburgring. Dat belooft wat ...
Lees verder

Smart Fortwo Cabrio Electric Drive geprijsd
Tijdens de Autosalon van Parijs in september vorig jaar liet Smart de nieuwe generatie Electric Drive-modellen zien. We weten nu wat de dakloze variant moet gaan kosten.
Lees verder

Uitbreiding voor Mercedes-fabriek Untertürkheim
Mercedes-Benz laat weten dat het batterijen en componenten voor elektrische auto's gaat bouwen in één van zijn oudste fabrieken.
Lees verder

Wel en wee: Renault Espace
Het is 2014 als een van de MPV-stamvaders, de Espace, breekt met zijn traditionele MPV-tradities. Inmiddels zijn we enkele jaren verder, tijd om te kijken hoe het de ruimtelijke Fransman tot op heden vergaat.
Lees verder

Video: Raad het Wrak - Aflevering 7
Welke auto trekken we deze week door de pletter van Raad het Wrak? Weet jij het antwoord? Zet dan zoveel mogelijk details in de reacties onder de video en maak kans op een waardebon ter waarde van 50 euro te besteden in de webshop van 123autoparts.nl. De winnaar krijgt automatisch bericht van de redactie.
Lees verder

In het wild: Mitsubishi Sigma Wagon
De Sigma is het meest luxueuze model dat Mitsubishi in ons deel van de wereld op de bestellijsten zette. Vandaag op de Bühne: een Sigma Wagon uit 1995!
Lees verder