Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

woensdag 12 juli 2017

Autoweek: LEVC's Londense TX-taxi officieel

LEVC's Londense TX-taxi officieel
Het gonst al tijden rondom de beoogde elektrische opvolger van de bekende Londense taxi. Dit is 'm dan!
Lees verder

Kia Stinger komt naar Nederland!
Toen de Kia Stinger in januari werd onthuld, was het nog niet duidelijk of de auto ook in Nederland leverbaar zou worden. De kogel is door de kerk: hij komt
Lees verder

Video: Jaguar F-Type 400 Sport - Rij-impressie
Een standaard Jaguar F-Type is een vermakelijke auto, maar er bleef bij ons toch altijd een knagend gevoel dat er méér in de Britse sportcoupé zat. Deze 400 Sport moet het antwoord zijn op die wens; dit 'actiemodel' is slechts één jaar leverbaar en is voorzien van extra's die de F-Type net dat beetje meer moeten geven. Eens kijken of hij de daad bij de belofte voegt.
Lees verder

Aston Martin Valkyrie volledig in beeld
In Gaydon heeft men het druk met de ontwikkeling van een extreme hypercar: de Valyrie. Vandaag brengt Aston Martin het interieur van zijn extremist in beeld.
Lees verder

Video: Hyundai i30 Wagon - Rij-impressie
Elders in de wereld speelt de C-segment stationwagon misschien geen grote rol van betekenis, maar hier in Europa zijn we er nog altijd best op gesteld. Reden genoeg voor Hyundai om de nieuwe i30 ook als Wagon aan te bieden. Zes maanden na de hatchback maken we kennis met de Koreaanse ruimtewagen.
Lees verder

Gesnapt: Genesis G70
Hyundai's luxemerk Genesis heeft de G70 in de ontwikkelingskamers staan, een nieuw instapmodel voor het merk dat vandaag zijn ingepakte koets aan de buitenwereld toont.
Lees verder

Wel en wee: BMW 7-serie
Deze week is het twee jaar geleden dat BMW de huidige, zesde generatie van vlaggenschip 7-serie aan de wereld voorstelde. Tijd tijd dus om uit te zoeken hoe het de topman uit het Duitse Dingolfing tot op heden vergaat.
Lees verder