Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

woensdag 5 juli 2017

Autoweek: Lynk & Co 03 schemert weer door

Lynk & Co 03 schemert weer door
Het Chinese Lynk & Co. heeft serieuze plannen om het Europese vasteland te veroveren. Het nieuwe ambitieuze merk wil dat doen met Volvo-techniek, verpakt in onder andere deze 03!
Lees verder

Volvo mikt op elektrisch
Volvo doet een enorme aankondiging. Het merk gaat op zeer korte termijn alleen nog maar geëlektrificeerde auto's aanbieden.
Lees verder

Jaguar tilt E-Pace weer op podium
Over een ruime week voegt Jaguar de E-Pace aan zijn line-up toe. Vandaag wordt de auto ingepakt en wel door de Engelsen zelf aan de wereld voorgesteld.
Lees verder

Mercedes-Benz Sprinter opnieuw in beeld
Mercedes-Benz is natuurlijk niet alleen bezig met de vernieuwing van z'n personenauto-gamma, maar ook met nieuwe bedrijfswagens. De Sprinter moet er binnenkort aan geloven en is hier als pick-up in beeld.
Lees verder

Honda start joint-venture in thuisland
Honda is in het thuisland een joint-venture gestart met technologiegigant Hitachi. Het nieuwe samenwerkingsverband gaat elektromotoren ontwikkelen én fabriceren.
Lees verder

In detail: occasionverkopen 2017
Uit cijfers van VWE Automotive blijkt dat de verkoop en export van gebruikte personenauto's in het eerste half jaar van dit jaar gedaald is ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.
Lees verder

Rolls-Royce richt pijlen op vol-elektrisch
Een hybride Rolls-Royce, zegt u? Dat heurt toch helegaar niet? Nee, en zo denkt het merk er zelf ook over. Vandaar dat Rolls-Royce nog even rustig aan de zijlijn blijft toekijken, om vervolgens met de ultieme elektrische Rolls voor de dag te komen.
Lees verder