Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 17 juli 2017

Autoweek: Mahindra Jeeto Minivan voor India

Mahindra Jeeto Minivan voor India
Het Indiase Mahindra & Mahindra lanceert deze week de Jeeto Minivan, een personenversie van pick-up Jeeto waarmee het Indiase bedrijf zich richt korte ritjes.
Lees verder

Groupe Renault noteert verkooprecord
Groupe Renault heeft in de eerste jaarhelft een recordaantal van bijna 1,9 miljoen auto's verkocht. Dat aantal betekent een stijging met meer dan 10 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Renault zag de verkopen in alle regio's aantrekken.
Lees verder

Recordverkoop voor Renault
De Franse automaker Renault heeft in de eerste jaarhelft een recordaantal van bijna 1,9 miljoen auto's verkocht. Dat aantal betekent een stijging van meer dan 10 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Renault zag de verkopen in alle regio's aantrekken.
Lees verder

Meer Shell-tankstations krijgen snelladers
Circa twintig tankstations van Shell krijgen binnenkort ook snelladers voor elektrische auto's. Daarvoor is Shell een samenwerking gestart met Allego, de laadpalendochter van netwerkbedrijf Alliander.
Lees verder

Toyota Yaris GRMN kent geen geheimen meer
Tijdens de Autosalon van Genève maakte Toyota de naam van de performanceversie van de gefacelifte Yaris bekend. Vandaag maakt Toyota alle specificaties en de vanafprijs uit de doeken gedaan.
Lees verder

Voor de lens: Rolls-Royce Cullinan
Ook Rolls-Royce waagt zich op afzienbare termijn aan de SUV. Onder de noemer Project Cullinan werken de Engelsen aan een SUV op Phantom-basis, een auto die weer voor de lens van onze spionagefotograaf is verschenen.
Lees verder

'Volkswagen I.D.-familie krijgt ook twee sedans'
De komende jaren rolt Volkswagen een volledig nieuwe reeks elektrische modellen uit. De komst van de I.D., de I.D. Cross en I.D. Buzz was al bekend, maar er blijken nu ook twee sedans in het vat te zitten.
Lees verder