Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 6 juli 2017

Autoweek: Mercedes-Benz toont flarden X-Klasse

Mercedes-Benz toont flarden X-Klasse
Mercedes-Benz stort zich met de X-klasse op een tot op heden voor het merk onbekend segment: dat van de pick-up. De onthulling van de auto is aanstaande en Mercedes-Benz brengt autoland alvast in de stemming door een teaservideo te presenteren.
Lees verder

Chinese EV vervuilt meer dan gewone auto
Elektrische auto's die geproduceerd worden in China en daar de weg op gaan, belasten het milieu meer dan auto's met een verbrandingsmotor. Dat blijkt uit een Chinees onderzoek.
Lees verder

'Geely koopt Terrafugia'
Geely heeft weer een overname op zijn naam staan. Het Chinese concern krijgt naar verluidt de touwtjes in handen van Terrafugia, bekend van de (deels) elektrische vliegende auto's.
Lees verder

Modeljaarupdate voor Renault Espace
Renaults vijfde generatie van de Espace is alweer sinds 2015 onder ons. Tijd voor een kleine update waarbij de Fransman vooral onderhuids wordt aangepakt.
Lees verder

BMW X1 als Orange Edition
In augustus rollen bij VDL Nedcar in Born de eerste BMW's X1 van de band. Om dat te vieren wordt het in 2015 op de markt gebrachte model in een Orange Edition-kostuum gehesen.
Lees verder

Politie-Porsches weer even de weg op
Komende zondag moet je niet gek opkijken als je ingehaald wordt door een oudere Porsche in (Rijks)politie-outfit. Er gaan namelijk zo'n veertig exemplaren tegelijk nog een keer de snelweg op!
Lees verder

Facelift voor Ford Tourneo Custom
Ford heeft een facelift doorgevoerd op de Tourneo Custom, de personenversie van de Transit Custom. Begin volgend jaar worden de eerste exemplaren geleverd.
Lees verder