Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 18 juli 2017

Autoweek: Mitsubishi warmt op voor komst Expander

Mitsubishi warmt op voor komst Expander
Mitsubishi heeft zijn marketingmachine een zwengel gegeven, iets dat vandaag resulteert in de eerste schimmige beelden van de Expander.
Lees verder

AvtoVAZ schrapt duizenden banen
De Russische autofabrikant AvtoVAZ, de maker van Lada, wil snel van ruim 8.000 medewerkers af. Het massaontslag bij de in moeilijkheden verkerende autobouwer zou dit jaar 6.000 arbeiders treffen en in 2018 nog eens 2.200.
Lees verder

In het wild: Studebaker Commander DeLuxe (1949)
Het Amerikaanse Studebaker staat bekend om zij bijzondere ontwerpen. Een van die van een iconische koets voorzien modellen was de Commander, een auto die dankzij AutoWeek-lezer M. Meijer op de digitale planken van In het Wild staat.
Lees verder

Lucid Motors overweegt overname door Ford
Het gedeeltelijk door Chinees geld op poten gezette Lucid Motors zoekt nieuwe financierders. Daarbij zou het bedrijf zelfs een volledige overname overwegen.
Lees verder

Buick Regal GS in beeld
Ook de nieuwe Opel Insignia gaat weer internationaal gezien weer onder diverse namen door het leven. Een van die identiteiten is de Buick Regal, een model waarvan nu de Chinese sportversie is gepresenteerd.
Lees verder

Opnieuw levensteken Alpine SUV
De geruchten gaan al langer rond en opnieuw duiken er berichten op over een SUV van Alpine. De auto zou in 2019 verschijnen en de Porsche Macan op de korrel hebben.
Lees verder

'SUV van Alpine op komst'
Alpine zou werken aan een tweede model. Het herrezen merk zou een SUV op de planning hebben staan, waarmee het een breder publiek kan bereiken.
Lees verder