Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 3 juli 2017

Autoweek: Politie voert drugstest in

Politie voert drugstest in
Er wordt al jaren gesproken over een drugstest voor verkeersdeelnemers, maar tot nu toe kwam die er niet. Daar is dit weekend verandering in gekomen.
Lees verder

Duizenden Belgische diesels zonder roetfilter
Hoewel het roetfilter illegaal is verwijderd, zouden duizenden Belgen na een periodieke keuring gewoon de weg weer op mogen. Onaanvaardbaar, aldus de politiek.
Lees verder

Fotospecial: Goodwood Festival of Speed 2017
Afgelopen weekend had autoland zijn ogen weer gericht op het Engelse landgoed Goodwood, waar jaarlijks het Festival of Speed plaatsvindt. Voor wie er niet bij kon zijn, hebben wij een uitgebreide fotospecial samengesteld.
Lees verder

Subaru Impreza komt naar Nederland
Mooi nieuws voor wie Subaru een warm hart toedraagt: de nieuwe Impreza komt naar Nederland!
Lees verder

BMW warmt op voor i8 Roadster
Lang deed BMW mysterieus over de komst van de i8 Spyder, maar inmiddels weten we al even dat de opengewerkte i8 daadwerkelijk op de markt verschijnt. BMW toont vandaag een teaservideo van de i8-afgeleide die i8 Roadster gaat heten.
Lees verder

Continental presenteert speakerloze audio
Continental, het merk dat bekend is van de banden maar ook talloze andere onderdelen levert aan de auto-industrie, komt met een audiosysteem zonder speakers.
Lees verder

Studenten TU/e ontwikkelt 'mierenzuurbus'
Een stel slimme koppen van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) heeft een systeem ontwikkeld waarbij mierenzuur wordt omgezet in elektriciteit. Daarmee weten zij een bus aan te drijven.
Lees verder