Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 4 juli 2017

Autoweek: 'Tesla maakt Model S en Model X nog sneller'

'Tesla maakt Model S en Model X nog sneller'
Tesla heeft de soft- en hardware van zowel de Model S als Model X nog even onder de loep genomen. Diverse varianten zijn sneller dan ooit te voren.
Lees verder

Verkopen Volvo stevig toegenomen
Tevreden gezichten in Gothenburg. Volvo Cars heeft zijn verkopen in het eerste helft van dit jaar met 8,2 procent zien toenemen ten opzichte van diezelfde periode in 2016.
Lees verder

Dit kost de Citroën C3 Aircross
Citroën heeft de prijzen bekendgemaakt van de gloednieuwe C3 Aircross. De cross-over mag mee naar huis vanaf € 19.690 en levering begint, naar verwachting, nog dit kwartaal.
Lees verder

Apollo Automobil kondigt extremist aan
Het geplaagde Apollo heeft een teaser getoond waarin het merk de indrukwekkende bilpartij van een nieuwe supercar toont. Het beest draagt de naam 'IE'.
Lees verder

Fiat 500 als Anniversario
Fiat viert het feit dat de 500 vandaag op de dag af 60 jaar bestaat met de introductie van een feestelijke Anniversario-editie.
Lees verder

Fiat 500 officieel kunststuk Museum of Modern Art
Het Museum of Modern Art vindt de Fiat 500 dermate iconisch, dat het heeft besloten een beige exemplaar in hun museum te plaatsen.
Lees verder

Audi toont opnieuw zijaanzicht nieuwe A8
Begin volgende week trekt Audi het doek van de vierde generatie van de A8. Vandaag brengt Audi zijn nieuwe topsedan opnieuw onder de aandacht.
Lees verder