Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

donderdag 13 juli 2017

Autoweek: Vernieuwde afgeleiden Mercede S-klasse naar IAA

Vernieuwde afgeleiden Mercede S-klasse naar IAA
Mercedes-Benz heeft de bekendste variant van de S-klasse al gefacelift. Tijdens de IAA van Frankfurt, die in september plaatsvindt, zijn de S-klasse Coupé en Cabriolet aan de beurt.
Lees verder

BMW X2 schemert door camouflagepak heen
BMW neemt de productieversie van de Concept X2 in september mee naar de IAA van Frankfurt. Vandaag laat de auto zich nog een keer in camouflagetrim zien.
Lees verder

'Europa mist de boot bij elektrisch rijden'
De opkomst van elektrisch rijden is mogelijk slecht nieuws voor Europese autofabrikanten. De Europese auto-industrie is toonaangevend op het gebied van brandstofmotoren, maar bij elektrisch rijden lopen de Verenigde Staten en vooral Azië voorop, zo concludeert het economisch bureau van de ING donderdag.
Lees verder

'Daimler verkocht ruim miljoen sjoemeldiesels'
Daimler, het moederbedrijf van Mercedes-Benz, heeft tussen 2008 en 2016 ruim een miljoen diesels verkocht die meer broeikasgassen uitstoten dan is toegestaan. Dat blijkt volgens de Süddeutsche Zeitung uit een onderzoek van justitie in Duitsland.
Lees verder

Tata's Racemo in de ijskast gezet
Tata Motors heeft lijkt de levenslustige Racemo voor onbepaalde tijd in de ijskast te hebben gezet. De ontwikkelingskosten die met de komst van de auto gemoeid zouden zijn, blijken te hoog te liggen.
Lees verder

Zarooq Sand Racer 500 GT gepresenteerd
In 2015 werden we door Zarooq Motors al op de hoogte gebracht van de komst van de Sand Racer. Inmiddels is een de eerste productieauto gepresenteerd: de 500 GT.
Lees verder

Concurrent slokt Uber in Rusland op
De Russische tak van Uber gaat op in concurrent Yandex. Dat maakten beide aanbieders van taxidiensten via speciale apps donderdag bekend.
Lees verder