Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

zondag 16 juli 2017

Autoweek: Video: De 7 verrassingen uit Cars 3

Video: De 7 verrassingen uit Cars 3
Sinds afgelopen week draait de derde Cars-film in de bioscopen. Lightning McQueen en consorten beleven weer de nodige avonturen en zonder de clue van de film weg te geven, verklappen we in deze aflevering alvast zeven verrassingen uit Disney Pixar's Cars 3.
Lees verder

In het wild: Saab 95 (1978)
Dankzij AutoWeek-lezer Joris van Praag hebben we vandaag een van de allerlaatste Saabs 95 in de digitale schijnwerpers staan!
Lees verder

Video: LiveDrive #26 - Volkswagen Arteon 2.0 TSI
Deze week bespreken Lars en Roland het (auto-) nieuws van de week aan boord van de nieuwe Volkswagen Arteon in aflevering 27 van AutoWeek LiveDrive. De mannen beantwoorden natuurlijk lezersvragen en behandelen onder meer de nieuwe Audi A8, de Kia Stinger, de Jaguar E-Pace én de betrouwbaarheid van de Peugeot 108. Een goed begin van je weekend!
Lees verder

Rij-impressie: Renault Koleos
De eerste Renault Koleos was in Nederland een kort leven beschoren en daar was ook alle reden toe. Kan de nieuwe auto de vieze smaak van toen wegspoelen?
Lees verder

Video: Wat weet ondernemer Ben Woldring over auto's? - Quiz
Ondernemer Ben Woldring dankt z'n succes aan het snel inspringen op nieuwe technologieën. Niet gek dus dat hij een BMW i8 rijdt. Maar wat weet deze ondernemer nog meer over auto's en mobiliteit?
Lees verder

Rij-impressie: Honda Civic Type-R
Een handgeschakelde versnellingsbak. Geen automaat, zoals bij de concurrentie. 320 paardenkrachten op alleen de voorwielen. Géén vierwielaandrijving. Het maakt de nieuwe Civic Type-R anders dan alle andere. En beter.
Lees verder

In het wild: Mitsubishi Galant (2005)
Dankzij AutoWeek-lezer Joris van Praag hebben we vandaag een Mitsubishi Galant in deze rubriek waarvan het nooit de bedoeling is geweest dat er Nederlands asfalt onder zijn wielen verscheen.
Lees verder