Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

donderdag 6 juli 2017

Autoweek: Video: Maserati GranTurismo - Op de Rollenbank

Video: Maserati GranTurismo - Op de Rollenbank
Op de rollenbank hebben we eindelijk weer eens een Maserati. Deze geweldenaar, met zijn heel bijzondere baan, laat zijn spierballen rollen. En het resultaat mag er wezen.
Lees verder

NCAP-sterrenregen voor nieuwkomers
EuroNCAP heeft in één klap zeven nieuwe modellen onderworpen aan zijn botsproeven. Zowel de Alfa Romeo Stelvio, Hyundai i30 en Opel Insignia als de Seat Ibiza, Volkswagen Arteon, Honda Civic en Ford Mustang gingen tegen de muur.
Lees verder

Overname Opel door PSA goedgekeurd
De Europese Commisie heeft de overname van Opel door PSA onvoorwaardelijk goedgekeurd. De Commissie maakt zich geen zorgen over concurrentieverstoring.
Lees verder

Gereden: de nieuwe Renault Kangoo Z.E.
De nieuwe Renault Kangoo Z.E. oogt niet anders dan de vorige, maar is technisch juist ingrijpend gewijzigd. De eerste rij-indruk is positief, zo lang je het specifieke gebruiksdoel maar in gedachten houdt.
Lees verder

M Performance Parts voor nieuwe BMW 6-serie GT
BMW heeft kort na de onthulling van de nieuwe 6-serie GT de orderboeken geopend van de M Performance-aankleding voor de kersverse inzending uit München.
Lees verder

Veel auto's op pad met te lage bandenspanning
Veel Nederlanders die de komende weken met hun auto op vakantie gaan, doen dat met een te lage spanning op de banden. Het ontbreekt vaak aan kennis, constateert autobrancheorganisatie BOVAG na een onderzoek onder 843 automobilisten door onderzoeksbureau Multiscope.
Lees verder

Ook Honda Grace/City krijgt een opfrisbeurt
Het Nederlandse modellenaanbod van Honda is met de Jazz, Civic, CR-V, HR-V en NSX niet bepaald breed te noemen. In andere landen is een sedanversie van de Jazz te koop, een auto die nu is gefacelift.
Lees verder