Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

vrijdag 7 juli 2017

Autoweek: Volvo viert jubileum met Anniversary Editions

Volvo viert jubileum met Anniversary Editions
Volvo viert dit jaar zijn negentigste verjaardag, een feit dat gevierd wordt met de 90th Anniversary Edition die naar de 90-serie wordt gebracht.
Lees verder

Honda Jazz trekt avontuurlijk pak aan
Cross-overs zijn mateloos populair, iets wat diverse fabrikanten ertoe beweegt om ook non-cross-overs op te hogen en van kunststof aankleding te voorzien. Honda overgiet de Fit, bij ons Jazz geheten, met een cross-saus.
Lees verder

Autoverkopen Rusland in de lift
In juni zijn er in Rusland 15 procent meer nieuwe auto's verkocht dan in dezelfde maand vorig jaar. Ook de gehele eerste helft van 2017 eindigt er in de plus, wat het einde van een lange neergaande lijn betekent.
Lees verder

Rij-impressie: Volkswagen Arteon
Een premium Volkswagen: eigenlijk is het een contradictio in terminis. Dat neemt niet weg dat de chiquere variant van de Passat door de jaren heen steeds verder van zijn gewone broer wegkruipt. En dat zit niet alleen in de naam. Met de Arteon wil Volkswagen een plaatsje veroveren tussen de Audi A5 Sportback en de BMW 4-serie Gran Coupé.
Lees verder

Teaservideo Hyundai i30 N
In september beantwoordt Hyundai de vraag die autoland al even bezighoudt: hoe droogt de i30 N op? Vandaag krijgen we nog een teaservideo te zien.
Lees verder

Wel en wee: Opel Astra én Opel Karl
Met de Crossland X, Grandland X en Insignia is Opel in rap tempo zijn modellengamma aan het vernieuwen. Wij vroegen Opel naar het de al iets langer op de markt zijnde Karl en Astra tot op heden vergaat.
Lees verder

Facelift Friday: Audi 80
In 1991 hield Audi de 80 eens goed tegen het licht. Behalve veel uiterlijke wijzigingen ging ook het modellengamma op de schop, waarbij de 90-versie verdween.
Lees verder