Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

vrijdag 7 juli 2017

Autozine: Prijzen Citroen C3 Aircross bekend

Prijzen Citroen C3 Aircross bekend
Citroen maakt de Nederlandse prijzen bekend van de C3 Aircross. De C3 Aircross kent een vanafprijs van 19.690 euro (incl. BPM/BTW en kosten rijklaarmaken) en zal naar verwachting in het vierde kwartaal op de Nederlandse markt verschijnen. De C3 Aircross is beschikbaar met een private lease tarief van 335 euro (looptijd 48 maanden en 10.000 km/ jaar).
Lees verder

Vernieuwde Skoda Citigo nu bij dealer
De Skoda CITIGO is verbeterd voor modeljaar 2017. Hij wordt nu standaard geleverd met vijf deuren en is herkenbaar aan een nieuwe voor- en achterzijde. Op het gebied van (veiligheids)technologie zet hij een nieuwe stap en uiteraard beschikt hij ook over vele Simply Clever-details. De nieuwe CITIGO wordt deze maand op de markt verwacht.
Lees verder

Tesla opent Service center in Groningen
Vandaag is het Tesla Service Center Plus geopend in Groningen. Teslas aanwezigheid in Groningen ondersteunt de missie om the transitie naar duurzame energie te versnellen. Deze nieuwe locatie is gelegen aan de Rostockweg 9, en bestaat uit een Store en een Service center en meet in totaal 2280 m2.
Lees verder

5 EuroNCAP sterren voor Alfa Stelvio
De Alfa Romeo Stelvio heeft de maximale van vijf sterren Euro NCAP behaald na een crashtest. Op gebied van bescherming volwassen inzittenden werd met 97% een uitstekend resultaat bereikt, want dit testonderdeel is in 2016 aangescherpt. Alfa Romeos eerste en veilige SUV is er vanaf 53.950 euro.
Lees verder

BMW X1 nu als Orange Edition
Om de allereerste productie van een BMW in Nederland te vieren, brengt BMW Nederland een speciale uitvoering op de markt van het model dat deze zomer bij VDL Nedcar gebouwd zal worden: de X1 Orange Edition. De X1 is sinds zijn introductie in juli 2015 een succesvol model over de gehele wereld. In Nederland staat hij in de top drie best verkochte BMW modellen.
Lees verder

Ford onthult nieuwe Tourneo Custom
Ford onthulde de eerste details van de nieuwe Tourneo Custom, waarin tot negen inzittenden kunnen reizen in een vernieuwd interieur. De nieuwe Tourneo Custom is gericht op klanten voor zowel prive als zakelijk gebruik en kan later dit jaar worden besteld voor levering begin 2018. De Tourneo Custom, de grootste variant uit de Tourneo reeks, heeft een uitgebreide ontwikkeling ondergaan en is geavanceerder dan voorheen.
Lees verder

Porsche 911 tijdelijk als Alex Edition
Zeg Porsche 911 Targa en veel Nederlanders zullen denken aan de geliefde en gevreesde Rijkspolitie Porsche. Met die associatie als uitgangspunt bouwt de Porsche Exclusive Manufaktur de 911 Targa 4S Exclusive Alex Edition. Het is een hommage van de Nederlandse Porsche importeur en Piet Boon aan de meest markante auto die het nationale politiekorps heeft gehad. Met subtiele details verwijst de moderne Alex Edition naar de surveillanceauto die meer dan drie decennia lang respect afdwong op de Nederlandse Rijkswegen.
Lees verder