Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 13 juli 2017

De nieuwe Opel Grandland X

Nu al te bestellen.
De nieuwe Grandland X.
NU AL TE BESTELLEN!
 
 
 

Grand nieuws! De prijzen van de gloednieuwe Opel Grandland X zijn bekend. De Grandland X is het nieuwste en grootste lid van Opels X-familie. Met zijn scherpe lijnen en atletische uitstraling trekt deze cross-over meteen uw aandacht. Voor €30.499 rijdt u al in een zeer rijk uitgeruste Opel Grandland X. 

 
›  Ontdek de Grandland X
 
GRANDLAND X INTRODUCTIEVOORDEEL.
 
 
Snelle beslissers profiteren tijdelijk van introductievoordeel op de Opel Grandland X. U ontvangt nu 50% korting op de extra luxe Edition-, Executive- en Innovation introductiepakketten.
 
›  Stel nu samen
 
ZORGELOOS RIJDEN MET OPEL PRIVATE LEASE.
 
 

De nieuwe Crossland X staat nu in de showroom! Een volledig nieuw model met een stoer SUV-design, compacte afmetingen en toch de grootste bagageruimte in zijn klasse. Er is al een Crossland X vanaf €319 per maand met Opel Private Lease. All-in! Het enige wat u nog hoeft te doen is tanken. 

 
›  Ontdek Opel Private Lease
 
DE MOKKA X. SUMMER SALE VOORDEEL!
 
 
Stoer vormgegeven met het praktische en wendbare karakter van een compacte auto. Dat is de Opel MOKKA X. U stapt nu extra aantrekkelijk in een nieuwe MOKKA X. U profiteert tijdelijk tot €3.000 extra korting op een MOKKA X uit voorraad en u rijdt er zo mee weg!
 
›  Bekijk aanbieding
 
Opel nieuwsbrief
OPEL NEDERLAND | Afmelden | Contact
FacebookYouTubeTwitter
U ontvangt deze mail omdat u uw gegevens bij Opel heeft achtergelaten.